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Bäckerei-Wehr backt mit Laib und Seele e.K. - Theaterstraße 28, 90762 Fürth, Germany
Company Information
- Company registration number
- HRA10868 FÜRTH
- Company Status
- LIVE
- Country
- Germany
- Registered Address
- Theaterstraße 28
- 90762 Fürth Theaterstraße 28, 90762 Fürth DE
Company Details
- Type of Business
- Einzelkaufmann / Einzelkauffrau
- Incorporated
- 2017-03-28
- Dissolved on
- -
- Age Of Company 2017-03-28 7 years
Jurisdiction Particularities
- Court
- DE/Fürth
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Bäckerei-Wehr backt mit Laib und Seele e.K. Company Description
- Bäckerei-Wehr backt mit Laib und Seele e.K. is a Einzelkaufmann / Einzelkauffrau registered in Germany with the Company reg no HRA10868 FÜRTH. Its current trading status is "live". It was registered 2017-03-28. It can be contacted at Theaterstraße 28 .
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- 2017-03-28
- 0-2
- 3-5
- 6-20
- 21-50
- 51+
- years
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Announcements from the Handelsregister
- 2017-03-29 New incorporation
- HRA *: Bäckerei-Wehr backt mit Laib und Seele e.K., Fürth, Theaterstraße *, * Fürth. (Herstellung und Vertrieb von Backwaren in Bio- und Demeterqualität.). Einzelkaufmann / Einzelkauffrau. Geschäftsanschrift: Theaterstraße *, * Fürth. Inhaber: Wehr, Stefan, Berg, **.*.*.
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Bäckerei-Wehr backt mit Laib und Seele e.K.
Did you know? kompany provides original and official company documents for Bäckerei-Wehr backt mit Laib und Seele e.K. as filed with the government register. Guaranteed.
Register Report
Official proof of the company existence
Shareholder List
Details on the shareholders
Articles of Association
Founding documents
Annual Account
Financial data for the last reported full year
Chronological Extract
Full record of registrable changes
Official Filings
Company filings direct from the official registry.
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2017-03-23 - Anmeldung vom 23.03.2017